CNR EV TEKSTİLİ Seminerleri 2022’de Çok Daha Renkli

Ev tekstili sektöründeki tüm yeniliklerin sergilendiği ve modaya yön veren ürünlerin, ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı “CNR EV TEKSTİLİ - ”, açılacak. Dünyanın en büyük iki ev tekstili fuarından biri olan EVTEKS, oluşturacağı ticaret hacmi kadar seminerleri ile de adından söz ettirecek.

Her yıl, gelecek yılın trendlerinin ipuçlarını veren CNR EV TEKSTİLİ seminerlerinde, aralarında dünyanın en iyi iç mekan tasarımcılarından biri olan Robert Couturier ve renkli tekstil sanatçılarından tasarımcı Tamar Branitzky gelecek yılın tasarım ve moda akımlarını dinleyicilerle paylaşırken, 40 yılı devirdiği kariyerinde ticaretin iyi, kötü ve çirkin yanlarını ortaya koyan gazeteci Warren Shoulberg ise ev tekstili ekonomisi üzerine önemli ip uçları verecek.

CNR EV TEKSTİLİ, tülden perde sistemlerine, banyo ürünlerinden uyku ve yatak odası tekstiline, döşemelikten mutfak ve yemek odası tekstiline kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. EVTEKS, E-ev tekstili üreticilerini, yerli ve yabancı ithalatçılar, ihracatçılar, üreticiler, toptancılar, perakendeciler, zincir mağazalar, iç mimarlar ve dekoratörler, otel satın almacıları, kamu kuruluşları ve tasarımcılar ile 5 gün boyunca bir araya getirecek.